• tala fou

O le tele o kamupani pepa na amataina le taamilosaga muamua o le siitaga o tau i le tausaga fou, ma o le a umi se taimi mo le itu manaomia e faaleleia atili.

O le tele o kamupani pepa na amataina le taamilosaga muamua o le siitaga o tau i le tausaga fou, ma o le a umi se taimi mo le itu manaomia e faaleleia atili.

Ina ua maeʻa le afa tausaga, talu ai nei, na toe tuʻuina atu ai e le aufaipisinisi tetele e tolu o pepa paʻepaʻe, Jinguang Group APP (e aofia ai le Bohui Pepa), Wanguo Sun Paper, ma le Chenming Paper, na toe tuʻuina atu se tusi faʻatupulaia o tau i le taimi lava e tasi, ma fai mai mai ia Fepuari 15th, O le tau o pepa pepa paʻepaʻe o le a siitia i le 100 yuan/ton.
Pusa sukalati
“E ui ina e le tele le siitaga o tau i lenei taimi, ae e le o maualalo le faigata o le faatinoga.”Na taʻu atu e se tagata fai pisinisi i le tusitala o le "Securities Daily", "Talu mai le 2023, o le tau o pepa pepa paʻepaʻe o loʻo i ai pea i se tulaga maualalo, ae ua faʻaalia ai se tulaga lelei., Ua fuafuaina e le alamanuia o le ai ai se siitaga tele o tau ia Mati o le tausaga nei, ma o lenei taamilosaga o tusi siitaga o tau na tuuina atu e le tele o kamupani pepa e sili atu ona pei o se siitaga tau le tau a o lei oo i le vaitau maualuga.

Fa'aopoopo fa'afuase'i o pepa pepa pa'epa'e
Pusa sukalati
I le avea ai o se vaega taua o le afifiina o pepa, pepa pepa paʻepaʻe o loʻo i ai uiga faʻaaogaina, lea o le aofaʻi atoa o vailaʻau, sikaleti ma meaʻai afifi e tusa ma le 50%.O faʻamaumauga o le Flush o loʻo faʻaalia ai o le tau o pepa pepa paʻepaʻe na oʻo i le tele o fesuiaiga i le 2021. Na oʻo i le taimi e sili atu i le 10,000 yuan/ton mai ia Mati 2021 ia Me 2021, ma talu mai lena taimi ua matua pa'ū.

I le 2020, o le tau o pepa pepa paʻepaʻe na faʻaalia ai le paʻu atoa, aemaise lava mai le afa lona lua o le 2022. Na faʻaauau pea ona paʻu le tau.E oʻo mai ia Fepuari 3, 2023, o le tau o pepa pepa paʻepaʻe o le 5210 yuan / ton, lea o loʻo i ai pea i se tulaga maualalo.
Pusa Baklava
E tusa ai ma le tulaga o le maketi pepa paʻepaʻe i le 2022, o le Minsheng Securities na aoteleina i le "tele malosi i le alamanuia, mamafa i luga o manaoga i totonu o le atunuʻu, ma se vaega puipui o manaoga i fafo".

Na taʻu atu e Zhuo Chuang Information analyst Pan Jingwen i le tusitala o le "Securities Daily" o le manaoga i totonu o le atunuu mo pepa paʻepaʻe paʻepaʻe i le tausaga talu ai e leʻi lelei e pei ona faʻamoemoeina, lea na mafua ai le tau atoa o pepa paʻepaʻe, lea e vavalalata vavalalata ma le taumafaina, e fesuisuiai ma faʻaitiitia.
Pusa kuki
Na taʻua foi e le aufaipisinisi o loʻo taʻua i luga, e ui o loʻo faʻaitiitia le manaʻoga mo pepa paʻepaʻe paʻepaʻe, o se numera tele o gaosiga fou ua faʻateleina i le itu sapalai, ma o nisi kamupani pepa ua faʻaliliuina le gafatia o le gaosiga o pepa paʻepaʻe i le gaosiga o pepa paʻepaʻe.O le mea lea, e ui lava i le manino o le tuputupu aʻe o le maketi o oloa auina atu i fafo, Ae ui i lea, o le tulaga o le tele o oloa i totonu o le atunuu o loʻo matua ogaoga lava.

Ae ui i lea, o kamupani pepa taʻutaʻua e pei o le Chenming Paper na fai mai e ui lava o pisinisi faʻatau atu o pepa pepa paʻepaʻe ua paʻu i se tulaga faʻapitoa talu ai nei, faatasi ai ma le faasolosolo malie o le toe faʻaleleia o manaoga i lalo, o le maketi pepa pepa paʻepaʻe e ono alu ese mai le ala.
Pusa keke
O Kong Xiangfen, o se tagata suʻesuʻe i le Zhuo Chuang Information, na ia taʻu atu foi i le tusitala o le "Securities Daily" e faapea, faatasi ai ma le faasolosolo malie o le gaioiga o maketi, o le a amata ona mafanafana ma faateleina le maketi pepa paʻepaʻe, ae talu ai e leʻi toe amata atoa le pito i lalo, maketi. volatility e vaivai mo sina taimi, ma fefaʻatauaʻiga O loʻo taofi pea e le aufaipisinisi se uiga faʻatali-ma-vaai.

I le taimi o le fa'atalanoaga, na talitonu le to'atele o tagata o le alamanuia o le si'itia o tau o kamupani pepa o se si'itaga fa'afuase'i o tau a'o le'i o'o i le vaitau maualuga ia Mati o le tausaga nei."Pe mafai ona faʻatinoina e faʻalagolago i suiga ile itu manaʻoga."


Taimi meli: Feb-09-2023
//